7-årig dreng trives bedre

Mor til Frederik på 7 år med indsovningsproblemer fortæller, at indsovning tog op til 2-3 timer, hvor deres søn stod op igen og igen.

Efter blot få dages brug, kunne der mærkes en betydelig forskel i hans humør og nu tager indsovningen ham kun små 20 minutter.

Frederik trives rigtig godt med sin tyngdedyne. Hans mor fortæller: “Han vågner udhvilet i sin egen seng og kan selv klare alle de ting om morgenen, som han før skulle ”skubbes lidt i gang med” eller skyndes lidt på for at nå. Også i skolen kan de mærke en forskel. Der er klart tale om mere overskud og vi kan alle mærke, at hans trivsel er så meget bedre. Nogle gange om eftermiddagen kan han godt sige ”Jeg går lige ind og sætter mig lidt under min dyne”. Så er det som om, batterierne lige skal lades op… Vi har helt klart fået en dreng, som er mere i balance både fysisk og psykisk.”

Mere ro og tryghed i hverdagen

Wellbee hjælper både børn, unge, voksne og ældre med at finde ro og holde fokus ved at stimulere følelsen af at blive omfavnet. Det kan hjælpe med en hurtigere indsovning og dybere søvn. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren – og nu kan du også købe den i JYSK.

Udviklet af professionelle

Wellbee er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner for at gøre en positiv forskel hver dag med holdbare og innovative løsninger. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren og psykiatri med afsæt i den nyeste forskning.