Den gode kvalitet kan mærkes

Wellbee er et miljøvenligt, premium tyngdedyne-brand, og vi bruger kun de bedste materialer i vores produkter. Fyldet i dynen er lavet af OEKO-TEX®-certificerede, giftfri mikro-glasperler, som er optimalt fordelt ved, at laget er quiltet, så det kan ligge roligt og trygt omkring kroppen.

Det bløde vår består af 100% bomuld og er syet i 9×12 felter, som sikrer en jævn tyngdefornemmelse. Der er 2 langsgående 4 cm brede ventilationskanaler, som hjælper med at bortlede fugt.

Outlast®-fiber er anvendt i hele dynens bredde og der er et ekstra lag Outlast®-tekstil i dynens midterstykke. Dette unikke materiale kan optage, lagre og frigive varme efter behov. Når din krop er varm, optages varmen, og når du er kølet af, frigives den igen. Derved reguleres temperaturen optimalt, mens du sover.

Wellbee Tyngdedynen hjælper din krop og dit hoved til at slappe af ved at stimulere følelsen af at blive omfavnet. Det skaber dermed højere komfort og tryghed, så du hurtigere falder i søvn og sover bedre om natten.

Wellbee virker beroligende ved at omslutte kroppen med tyngde, og den er sansestimulerende på grund af den unikke overflade og de indsyede glasperler.

Wellbee har også andre egenskaber, som hjælper dig til at få den optimale nattesøvn. Dynen er temperaturregulerende, så du kan sove med en behagelig og jævn temperatur, og den er ventilerende, så fugten ledes bort og skaber et tørt og allergivenligt miljø.

Wellbee By ZiboCare er din vej til mere velvære!

Mere ro og tryghed i hverdagen

Wellbee hjælper både børn, unge, voksne og ældre med at finde ro og holde fokus ved at stimulere følelsen af at blive omfavnet. Det kan hjælpe med en hurtigere indsovning og dybere søvn. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren – og nu kan du også købe den i JYSK.

Udviklet af professionelle

Wellbee er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner for at gøre en positiv forskel hver dag med holdbare og innovative løsninger. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren og psykiatri med afsæt i den nyeste forskning.