Den professionelle tyngdedyne

Wellbee Weight Duvet

Wellbee tyngdedynen er lavet af den fineste økologiske bomuld og er fyldt med små glasperler, der er indsyet i dynen, så de er lydløse og giver en jævn vægtfordeling. Tyngdedynen hjælper din krop med at slappe af ved at stimulere følelsen af at blive holdt om og dermed skaber den komfort og tryghed, så den bidrager til at man falder i søvn og sover bedre hele natten.

Vægt:

7 kg

Farve:

Hvid

Pris:

1.999 kr.

Køb tyngdedynen i JYSK

Vareinformation

Wellbee tyngdedynen er fyldt med lugt- og giftfri glasperler i høj kvalitet, der er vævet ind i dynens fibre og vejer i alt 7 kg. Tyngden af glasperlerne får dynen til at lægge sig tæt omkring kroppen. Dynen giver et blødt, jævnt tryk på hele kroppen, hvilket er kendt for at have en beroligende og afslappende effekt.

Tyngdedynens bolster er lavet i 100% bomuld med ventilerende kanaler i mesh, som gør at dynen føles blød og behagelig. Både fyld og bolster indeholder Outlast® rumteknologi, som skaber et tørt og komfortabelt sovemiljø, ved aktivt at regulere temperaturen og aflede fugt. Den er lavet i et 7-lags design. Outlast®-fiber er anvendt i hele dynens bredde og der er et ekstra lag Outlast®-tekstil i dynens midterstykke. Dette unikke materiale kan optage, lagre og frigive varme efter behov. Når din krop er varm, optages varmen, og når du er kølet af, frigives den igen. Derved reguleres temperaturen optimalt, mens du sover. Hvert lag indeholder kun OEKO-TEX® certificeret materialer, for at sikre den højeste tekstil-standard.

Med sine 7 kg er tyngdedynen velegnet til de fleste. Det er samtidig en vægtklasse, som mange børn og voksne vil få god effekt af. Det viser vores mangeårige erfaring fra det professionelle marked.

Størrelse: 140 cm x 200 cm.

Tyngdedynen leveres inklusiv en pratisk opbevaringstaske.

Specifikationer

Type
Tyngdedyne
Fyldtype
Fiberdyne
Størrelse
Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm
Dynetype
Enkeltdyne
Fyldvægt
6500 g
Fyld
95% glasperler / 3% silikoniserede polyesterhulfibre / 2% Outlast fibre
Totalvægt
7000 g
Bolster
100% bomuld
Konstruktion
Gennemsyet, kvadrater
Farve
Hvid
Vask
60°C skåne
Blegning
Må ikke bleges
Tørretumbling
Må ikke tørretumbles
Naturlig tørring
Liggetørring
Strygning
Må ikke stryges
Rens
Professionel kemisk rens i kulbrinterensevæske - mild proces
Garanti
10 års garanti
Vedligehold
Kan maskinvaskes ved 60 grader og lufttørre. Tjek altid din vaskemaskines kapacitet før vask. Skal rystes og luftes regelmæssigt, undgå at banke og støvsuge.
Kant
Farve: Hvid, Materiale: 100% bomuldscambric, Facon: Kantbånd
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100. Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber
Outlast® rumteknologi er oprindeligt udviklet til NASA astronauter's rumdragter. Outlast indeholder mikrokapsler, som aktivt regulerer temperatur og fugt ved at absorbere, lagre og frigøre varme.
Indpakning
Opbevaringstaske
Isoleringsevne
Sval
Download brugsanvisning

Mere ro og tryghed i hverdagen

Wellbee hjælper både børn, unge, voksne og ældre med at finde ro og holde fokus ved at stimulere følelsen af at blive omfavnet. Det kan hjælpe med en hurtigere indsovning og dybere søvn. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren – og nu kan du også købe den i JYSK.

Udviklet af professionelle

Wellbee er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner for at gøre en positiv forskel hver dag med holdbare og innovative løsninger. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren og psykiatri med afsæt i den nyeste forskning.