Udviklet af
sundhedsprofessionelle

Wellbee tyngdedynen er udviklet af sundhedsprofessionelle

Wellbee Weight Duvet er den professionelle tyngdedyne. Den er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner og sansestimulering til børneområdet, sundhedssektoren og psykiatrien. Wellbee er udviklet med udgangspunkt i den nyeste forskning. Den er testet og godkendt som medicinsk udstyr.

Wellbee er et miljøvenligt, premium tyngdedyne-brand, og vi bruger kun de bedste materialer i vores produkter. Fyldet i dynen er lavet af OEKO-TEX®-certificerede, lugt- og giftfri mikro-glasperler, som er optimalt fordelt ved, at laget er quiltet, så det kan ligge roligt og trygt omkring kroppen.

Om ZiboCare

I ZiboCare leverer vi løsninger til hele sundheds- og plejesektoren, skoler og institutioner samt private. Vi står for innovation og nytænkning inden for tyngdeprodukter, sanseintegration og trykaflastende hjælpemidler. Vi udvikler hele tiden nye produkter og skaber forbedringer i tæt samarbejde med praksis og det sundhedsfaglige personale.

Vores mission er enkel. Vi vil gøre en positiv forskel hver dag og levere holdbare og innovative løsninger, som skaber bedre velvære og trivsel.

Mere ro og tryghed i hverdagen

Wellbee hjælper både børn, unge, voksne og ældre med at finde ro og holde fokus ved at stimulere følelsen af at blive omfavnet. Det kan hjælpe med en hurtigere indsovning og dybere søvn. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren – og nu kan du også købe den i JYSK.

Udviklet af professionelle

Wellbee er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner for at gøre en positiv forskel hver dag med holdbare og innovative løsninger. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren og psykiatri med afsæt i den nyeste forskning.