Den professionelle
tyngdedyne

Ved at bruge tyngdedyner giver det følelsen af at blive holdt og omfavnet

Wellbee Weight Duvet er den professionelle tyngdedyne. Den er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner og sansestimulering til sundhedssektoren og psykiatri med afsæt i nyeste forskning. Den er testet og godkendt som medicinsk udstyr. Tyngdedynen hjælper din krop med at slappe af ved at stimulere følelsen af at blive holdt om og dermed skaber den komfort og tryghed, så den bidrager til at man falder i søvn og sover bedre hele natten.

Tyngdedyner har været anvendt i terapi og som hjælpemiddel i medicinske foreninger i mange år. Inden for de seneste år er der kommet mere fokus på de målbare helbredsfordele i forskningen. For at gøre det simpelt er resultaterne rigtig gode: Tyngdedyner hjælper os med at falde i søvn hurtigere og sove dybere – helt uden recepter eller terapi.

Tyngdedyner bør ikke forvirres med tykkere dyner eller dyner med dun-fyld, fordi de er fremstillet med en speciel sansestimulerende teknologi, der fordeler trykket over og omkring kroppen. Mere specifikt, så stimulerer Wellbee trykpunkter på kroppen som hænger sammen med bedre søvn, humør og afslapning.

Beroligende

Wellbee-dynen er en professionel tyngdedyne, der hjælper dig til lettere at falde i søvn og til at sove bedre med færre opvågninger. Dynen vejer 7 kg, og tyngden skaber et jævnt og omsluttende tryk ved hjælp af de indsyede glasperler. Når din krop omsluttes på den måde, udløses “kramme-hormonet” oxytocin. Det skaber en følelse af ro, tryghed og velvære og giver dig en bedre søvn.

Sansestimulerende

Wellbee-dynen er et sansestimulerende tyngdeprodukt. Dynen er udbredt til professionel brug inden for sundhedssektoren, fordi den skaber ro og velvære. Tyngden i dynen skabes af indsyede glasperler, der giver sansestimulerende tryk, som bidrager til produktionen af serotonin og melatonin. Når du bevæger dig, flytter glasperlerne sig lydløst, så følesansen stimuleres på ny. Det beroliger nervesystemet og skaber ro i krop og hoved.

Temperaturregulerende

Wellbee-dynen har indbygget temperaturregulering, som sikrer dig en tilpas kropstemperatur. Dynens bløde vår af 100% bomuld er forsynet med Outlast®-fibre. Dette unikke materiale har små mikrokapsler, der optager og afgiver varme efter behov. Er din krop varm, absorberer mikrokapslerne varmen. Er din krop kølig, vil de frigive varme. Det sikrer en optimal kropstemperatur og en bedre søvn.

Ventilerende

Wellbee-dynen har 2 indbyggede ventilationskanaler i hele dynens længde. Resultatet er en mere åndbar dyne, der sikrer, at overskydende varme, fugt og damp lettere ledes væk fra kroppen. Det giver et optimalt, tørt og friskt sovemiljø, som skaber de bedste betingelser for en god nattesøvn.

Vaskbar

Wellbee-dynen er vaskbar. Vi har udviklet Wellbee, så du kan følge Sundhedsstyrelsens vaskeanbefalinger for at mindske allergigener. Dynen kan derfor vaskes i en almindelig vaskemaskine ved 60°C på skåneprogram.
For at forlænge levetiden på din tyngdedyne, anbefaler vi at vaske den i en vaskepose. Lad dynen liggetørre og gerne udenfor. Så kan du bagefter nyde at lægge dig til at sove i en ren og nyvasket dyne.

Mere ro og tryghed i hverdagen

Wellbee hjælper både børn, unge, voksne og ældre med at finde ro og holde fokus ved at stimulere følelsen af at blive omfavnet. Det kan hjælpe med en hurtigere indsovning og dybere søvn. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren – og nu kan du også købe den i JYSK.

Udviklet af professionelle

Wellbee er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner for at gøre en positiv forskel hver dag med holdbare og innovative løsninger. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren og psykiatri med afsæt i den nyeste forskning.