Sanseindtryk kan påvirke søvnen

Sanserne spiller ind på vores liv. Faktisk mere end vi er bevidste om. Vi er alle styret af hvordan vi oplever, opfatter og er i verden omkring os.

Vi er dybt afhængige af vores sanser. De giver os information fra omgivelserne og vores egen krop, så vi hele tiden kan indrette vores adfærd og handlinger til den verden, vi møder. Derfor arbejder hjernen hele tiden på højtryk med at integrere sanseinput. Da vi alle er født med en trang til at udforske verden omkring os, udsætter vi løbende os selv for en varieret mængde stimuli. Hvis hjernen ikke er god til at bearbejde og integrere disse indtryk, bliver det svært at styre vores adfærd. Så hvis der – af forskellige årsager – er uorden i vores sanseapparat, kan bearbejdningen af sanseindtrykkene ikke foregå optimalt. Derfor kan man have behov for at reducere eller øge visse former for stimuli i specifikke situationer. Fx. vil man generelt ved sengetid reducere støjende sanseindtryk.

Sanseindtryk kan påvirke søvnen. Både fordi det kan være svært at ”geare” ned, falde i søvn og opnå en ordentlig kvalitetssøvn. Og starter man en ny dag uden at være veludhvilet, men i stedet blot fortsætter den onde spiral, kan det være svært at opnå god trivsel og et godt skoleliv/studieliv/arbejdsliv og være velfungerende med overskud i en almindelig dagligdag.

Wellbee tyngdedynen kan hjælpe dig med at falde i søvn og sove bedre. Den stimulerer dine sanser. Tyngden påvirker din berøringssans over hele kroppen. Dynen nærmest krammer dig, når de indsyede glasperler falder jævnt om kroppen. Det giver dig en fornemmelse af ”samling” på kroppen og skaber mental ro. Når du bevæger dig, flytter perlerne sig og stimulerer din berøringssans igen, så den gode fornemmelse varer ved.

Wellbee er den professionelle tyngdedyne. Den giver ro i krop og hoved og hjælper dig til at sove dybere. Den er udviklet af sundhedsprofessionelle med mange års erfaring med tyngdedyner – og nu kan du købe den i JYSK.

Mere ro og tryghed i hverdagen

Wellbee hjælper både børn, unge, voksne og ældre med at finde ro og holde fokus ved at stimulere følelsen af at blive omfavnet. Det kan hjælpe med en hurtigere indsovning og dybere søvn. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren – og nu kan du også købe den i JYSK.

Udviklet af professionelle

Wellbee er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner for at gøre en positiv forskel hver dag med holdbare og innovative løsninger. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren og psykiatri med afsæt i den nyeste forskning.