Sammenhæng mellem stress og dårlig søvn

Hvis du er stresset, så kan du have svært ved at falde til ro og sove godt. Og hvis du ikke får sovet godt, så kan det have indflydelse på dit overskud i hverdagen og dermed påvirke dit stressniveau. Mangel på søvn og dårlig søvn har tydelige konsekvenser på mange vigtige områder. Søvn påvirker både krop og sind, energiniveau og livskvalitet samt familie- og arbejdsliv negativt. Derfor er der mange gode grunde til at god søvn er helt centralt, for at opnå mere velvære og livskvalitet. God søvn bringer folk hurtigere ud af stress, angst og andre problemer som følger med dårlig søvn.

Mange har små og store skærme med i soveværelset. Den sene skærmtid truer den gode søvn. Mange af os kigger på TV, smartphones eller andre skærme, inden vi går i seng. Det er problematisk, fordi det giver et forhøjet arouse-niveau inden sengetid, hvilket giver dig en dårligere søvn. For skærmtiden presser i den grad vores aktivitetsniveau op før sengetid, og arouse, altså øget bevidsthed, fremkalder på sigt stress, angst, depression osv., hvis det bliver et fast mønster før sengetid. Skærmen skal væk før søvnen, så sengen blive et sted med ro – ellers kan det medføre en dårlig søvn- og stress-spiral.

Har du også en presset hverdag og svært ved at geare ned, få ro på krop og tanker – og ikke mindst få en ordentlig søvn. Så er der hjælp at finde. Wellbee er udviklet til at skabe ro både i kroppen og i hovedet. Den har en kombination af tyngde- og sansestimulering, der fordeler trykket over og omkring kroppen. Tyngdedynen hjælper din krop og dit hoved til at slappe af ved at stimulere følelsen af at blive omfavnet. Dynen bidrager til at skabe højere komfort og tryghed, som kan være en hjælp til, at du hurtigere falder i søvn og sover bedre om natten.

Wellbee er den professionelle tyngdedyne. Den er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner og sansestimulering til sundhedssektoren og psykiatrien. Udviklingen af tyngdedynen er med udgangspunkt i den nyeste forskning og den er testet og godkendt som medicinsk udstyr – og nu kan du også købe den i JYSK.

Mere ro og tryghed i hverdagen

Wellbee hjælper både børn, unge, voksne og ældre med at finde ro og holde fokus ved at stimulere følelsen af at blive omfavnet. Det kan hjælpe med en hurtigere indsovning og dybere søvn. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren – og nu kan du også købe den i JYSK.

Udviklet af professionelle

Wellbee er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner for at gøre en positiv forskel hver dag med holdbare og innovative løsninger. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren og psykiatri med afsæt i den nyeste forskning.