Bedre og dybere søvn til Camilla med ADHD

Camilla med ADHD har haft problemer med at få en ordentlig søvn og har oplevet positive effekter med tyngdedynen.

Gennem længere tid havde Camilla haft problemer med søvnen, hvorefter hun overgav sig og undersøgte, hvilke muligheder hun havde for at gøre noget ved problematikken. Hun fandt frem til tyngdedynen.

Camilla sagde: “Jeg takkede pænt ja til at prøve en tyngdedyne. Et par dage senere fik jeg den leveret, og jeg må ærligt tilstå, at jeg med det samme så frem til at skulle afprøve den samme aften. Da jeg gik i seng om aftenen og tog tyngdedynen over mig, røg mine tanker straks tilbage til min barndom. Dengang hvor jeg skulle overnatte hos min mormor og blev puttet under hendes tunge dyne, så jeg knapt kunne bevæge mig. Det var en dejlig, afslappende og tryg følelse, der fik mig til at falde i søvn med det samme.”

Mere ro og tryghed i hverdagen

Wellbee hjælper både børn, unge, voksne og ældre med at finde ro og holde fokus ved at stimulere følelsen af at blive omfavnet. Det kan hjælpe med en hurtigere indsovning og dybere søvn. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren – og nu kan du også købe den i JYSK.

Udviklet af professionelle

Wellbee er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner for at gøre en positiv forskel hver dag med holdbare og innovative løsninger. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren og psykiatri med afsæt i den nyeste forskning.