Tyngdedynen skaber ro og tryghed

Tyngdedynen hjælper din krop med at slappe af ved at stimulere følelsen af at blive holdt om. Det bidrager til at skabe komfort og tryghed, så du hurtigere kan falde i søvn og sove bedre hele natten.

Tyngde giver ro. Tyngdedynen omslutter din krop og udløser ”krammehormonet” oxytocin. Det beroliger og hjælper dig med lettere at falde i søvn og sove bedre med færre opvågninger.

Tyngdedynen forebygger søvnbesvær og er designet, så den lægger sig tungt og tæt om dig og afgrænser kroppen, hvilket øger kropsbevidstheden. Dette vil for mange virke beroligende på muskel- og ledsansen og dermed facilitere indsovning. Den omsluttende og tryghedsskabende effekt, som dynen har, kan give en bedre og roligere søvn. Dette får niveauet af serotonin og melatonin til at stige og får kortisolniveauet til at falde – hvilket kan gøre dig i bedre humør og understøtte rolig søvn. Alt dette uden at gøre brug for medicin eller andre hjælpemidler.

“Tyngdedynen er et redskab, du med fordel kan bruge, fordi støtten fra dynen giver dig mere overskud, som du så igen kan bruge på noget, der bidrager positivt til dit liv og din hverdag. Jeg oplever samtidig, at tyngdedynen giver mig noget ro på, når jeg går i seng” – Gitte

Wellbee Weight Duvet er den professionelle tyngdedyne. Den er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner og sansestimulering til sundhedssektoren og psykiatri med afsæt i nyeste forskning og test.

Mere ro og tryghed i hverdagen

Wellbee hjælper både børn, unge, voksne og ældre med at finde ro og holde fokus ved at stimulere følelsen af at blive omfavnet. Det kan hjælpe med en hurtigere indsovning og dybere søvn. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren – og nu kan du også købe den i JYSK.

Udviklet af professionelle

Wellbee er udviklet af sundhedsprofessionelle fra ZiboCare med mange års erfaring i tyngdedyner for at gøre en positiv forskel hver dag med holdbare og innovative løsninger. Dynen er oprindeligt udviklet til sundhedssektoren og psykiatri med afsæt i den nyeste forskning.